Klarup

hardy hansen

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Har I slet ikke snakket om lønnen, spørger Hardy Hansen undrende, da hans nyudlærte barnebarn ringer og fortæller, at han lige har fået fast arbejde som tømrer.

Født i Store Brøndum 26. september 1933 som den midterste af tre børn. Forældrene hed Sigrid og Ejnar. Hun var hjemmegående husmor og kogekone. Han drev landbrug og havde forefaldende arbejde hos de store gårdmænd og på det lokale cementstøberi. Hardys storesøster Ruth blev gift med en kommis fra brugsforeningen. Parret bor i dag i Nørhalne. Lillesøster Jytte blev gift med en mejerist fra St. Brøndum. Parret bor i dag i Klarup. Hardy Hansen har i over 30 år været gift med Anni, som han lærte at kende på SiD’s forbundskontor, hvor hun var sekretær. Anni bragte to børn ind i ægteskabet. Fra et tidligere ægteskab - med Annelise - har Hardy Hansen to voksne børn. Sønnen Per er smed. Datteren Mona er social- og sundhedsassistent. Flere af Hardy Hansens i alt otte børnebørn har taget en håndværks-uddannelse. Blandt andet er der to tømrere og en elektriker i familien. Det kan være svært at høre på Hardy Hansen, at han oprindeligt stammer fra Himmerland, idet han snakker københavnsk. Men han afslører sin jyske herkomst, når han siger “de grød”. Anni og Hardy boede i mange år på Nørrebro. Men for få år siden overtalte han hustruen til at flytte adressen til sommerhuset i Kulhuse ved Jægerspris. De har ingen af dem fortrudt. En autocamper fungerer som parrets feriebolig. Både på vinterens langfart til Spanien og rundt om i Danmark. Arbejdernes internationale kampdag i dag 1. maj fejrer Hardy Hansen og hustruen i den lokale socialdemokratiske partiforening i Jægerspris.