Hareide føler sig misforstået

Den danske landstræner var sur på det afsluttende pressemøde før Tjekkiet-kampen

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Sport 14. november 2016 17:47 - Opdateret 15. november 2016 09:15

PRAG: Danmarks fodboldlandstræner, Åge Hareide, vil gerne have tirsdagens testkamp mod Tjekkiet afviklet.

Det understreger han på et pressemøde i Prag mandag - dagen efter han ved en presseseance gav udtryk for, at han helst havde været kampen foruden.

I kontante vendinger fortalte han mandag, at han følte sig misforstået.

- Jeg sagde, det var en ugunstig dato, fordi spillerne har pres på sig og spiller mange kampe. Jeg sagde ikke, at jeg ikke ville spille kampen, siger Hareide og fortsætter:

- Det var en refleksion, fordi vi i sommer blev enige om at spille kampen, fordi vi havde behov for en udekamp.

- Jeg er slet ikke modstander af kampen. Jeg ville have kampen. Bare så det er præciseret. Jeg håber, det kommer rigtigt og korrekt frem, lyder det fra nordmanden.

Tirsdagens testkamp har været til debat de seneste dage, fordi den ene spiller efter den anden har forladt truppen grundet småskader.

Seks spillere, der var med i truppen til fredagens sejr over Kasakhstan, har forladt lejren for at vende tilbage til deres respektive klubber.

Derfor måtte Hareide allerede søndag forholde sig til kampen i Tjekkiet, der altså bliver afbudspræget og spilles flere måneder inden den næste VM-kvalifikationskamp.

- Jeg havde helst set, at vi ikke havde spillet den, fordi jeg ved, hvor problematisk det kan være midt i en hård programperiode.

- Vi går ind i slutfasen i Champions League, hvor klubberne skal forsøge at gå videre fra gruppespillet, sagde nordmanden søndag.

Dansk Boldspil-Union havde tidligere mandag ingen kommentarer til udtalelserne.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...