Hareide vil ikke snakke om dansk landstrænerjob

Åge Hareide bliver i medier nævnt som kommende dansk landstræner. Selv vil han ikke kommentere på det.

Da Danmark i går i Telia Parken blev sendt ud i EM-mørket af Sverige, meddelte Morten Olsen efterfølgende, at han ville stoppe som landstræner med øjeblikkelig virkning.

Allerede tirsdag mener flere danske og svenske medier at vide, at afløseren bliver den tidligere Brøndby-træner Åge Hareide, som lige nu står i spidsen for Malmö FF.

Den norske træner var selv på plads i Parken til kampen i forbindelse med et sponsorarrangement, men han ville efterfølgende ikke kommentere på den landstrænerpost, der netop var blevet ledig.

- Jeg hørte, at han (Morten Olsen, red.) annoncerede sit stop lige efter kampen. Men jeg tænker ikke på det, jeg tænker på Paris, siger Hareide til avisen Sydsvenskan.

Sammen med sin klub Malmö skal Hareide i næste uge op mod Paris Saint-Germain i Champions League, og dermed er det blevet hans tur til at skulle lukke ned for Zlatan Ibrahimovic, der tirsdag scorede to gange i Parken.

- Jeg orker ikke at tænke på, hvordan vi skal stoppe Zlatan lige nu. Jeg håber, at han er træt, ha ha, siger Hareide.

Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør i Dansk Boldspil-Union (DBU), holder onsdag eftermiddag et pressemøde for den danske presse.

Her vil han blandt andet orientere om en status på ansættelsen af ny landstræner, men der står i indkaldelsen, at han ikke vil kommentere på konkrete navne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.