Hasenhüttl: Holdet kæmpede for Jannik efter unfair rødt kort

Danske Jannik Vestergaard blev vist ud efter bare ti minutter, da Southampton og Leicester spillede uafgjort.

Jannik Vestergaard måtte gå skuffet fra banen efter bare ti minutter, da han blev vist ud i fredagens uafgjorte kamp mellem Southampton og Leicester.

Jannik Vestergaard måtte gå skuffet fra banen efter bare ti minutter, da han blev vist ud i fredagens uafgjorte kamp mellem Southampton og Leicester.

SOUTHAMPTON:Southamptons manager, Ralph Hasenhüttl, er stolt over holdets uafgjorte resultat mod Leicester fredag aften.

Det siger han til klubbens hjemmeside, efter at hjemmeholdet måtte spille det meste af kampen med en mand i undertal, da danske Jannik Vestergaard blev smidt ud efter bare ti minutter.

- Tillykke til drengene med hvad de har opnået i dag. Det var især hårdt for forsvaret (efter udvisningen, red.), men når du gør det på den her måde, så fortjener du at få noget med hjem, siger østrigeren.

Den danske forsvarsspiller blev vist ud i kampens indledning, da han i et mislykket forsøg på at spille bolden tilbage til målmanden kom alt for sent med en tackling på Jamie Vardy og stemplede leicesterangriberen på anklen som sidste mand.

Ralph Hasenhüttl mener dog ikke, at forseelsen var til rødt.

- Jeg ved ikke, om det var nødvendigt at give et rødt kort, siger han og tilføjer, at kampens dommere informerede ham om, at Vestergaard så rødt for at fratage Leicester en oplagt scoringschance.

- Fra mit synspunkt var det ikke en klar målchance, da Vardy aldrig kontrollerede bolden. Han fik aldrig bolden til sig, det var en aflevering tilbage til målmanden, siger han til klubbens hjemmeside.

Southamptons manager fortæller, at udvisningen dog fik spillerne til at rykke endnu tættere sammen på banen.

- Vi må blive stærkere, når sådan nogle ting sker, fordi det gør de i fodbold nogle gange. Jeg tror, at alle drengene kæmpede for Jannik, og det er sådan, det skal være på et hold.

- I dag var jeg stolt af hver eneste spiller på banen, siger Ralph Hasenhüttl, der har tænkt sig at appellere udvisningen.

Leicester og Southampton ligger på henholdsvis 3.- og 14.-pladsen i Premier League efter fredagens opgør.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden