Hastrup: Vi har dem i sækken

Rune Hastrup var både glad men også ærgerlig over 2-2-resultatet mod Esbjerg

Rune Hastrup gjorde en god figur som afløser for Jesper Bøge på wingback-positionen. Foto: Michael Koch.

Rune Hastrup gjorde en god figur som afløser for Jesper Bøge på wingback-positionen. Foto: Michael Koch.

HOBRO:I forårets bedste præstation lykkedes det Hobro at skrabe det ene point i hus mod bundkonkurrenten Esbjerg. Kampen endte 2-2, og det efterlader stadig Hobro ubehjælpeligt sidst i Superligaen. Kampen var dog den største positive Hobro-oplevelse i dette forår, for hjemmeholdet spillede godt og kunne med lidt held havde taget sejren.

Det var derfor en både glad, men også ærgerlig Rune Hastrup, der spillede hele kampen i Jesper Bøges fravær, der gjorde status efter kampen.

- Jeg synes vi kommer ud og sidder på kampen. Vi rammer stolpen og træværket, sidder på dem i duellerne og så indkasserer vi et ærgerligt mål. Vi har dem i sækken, og der er en god gejst på holdet, så det er en lidt træls måde, for at sige det på godt jysk, at gå til pause på, siger Rune Hastrup.

Han hæfter sig dog ved, at hjemmeholdet kom stærkt igen og aldrig tabte gejsten eller moralen.

- Vi kommer stærkt ud og sidder på dem igen i anden halvleg. Jeg føler det er et spørgsmål om tid, inden vi laver comebacket. Jeg føler også, selv da vi scorer i 90. minut, at der nok skal komme en chance til, og det gør der. Vi får et indlæg, og måske på den rigtige dag, det er bundholdets lod, er der en til at prikke den ind til sidst, så det er ærgerligt, men stadig en god følelse at stå med efter kampen, lyder det fra Rune Hastrup, der gjorde en god vikar som wingback.

Det udlignende mål til 2-2 i kampens overtid blev fejret, som var det afgørende. Det var ifølge Rune Hastrup et udtryk for den hunger efter en succesoplevelse, som der i truppen.

- Igennem de sidste tre kampe er der kommet mere tro på, at sejren skal komme og det tror vi også på i dag. Vi kan se, at præstaionen er til det, det er bare ærgerligt, at vi ikke bringer os foran. Men i næste kamp hjemme mod Sønderjyske går vi ind med samme tro på det, siger Rune Hastrup og fortsætter.

- Jeg synes præstationerne er blevet bedre og bedre, så jeg tror på en sejr mod SE. Vi kigger ikke så meget på stillingen, vi kigger mere på om præstationen er okay, og det er den bestemt i dag, slutter Hastrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.