Hastrup vil gribe chancen

Skal starte mod sin gamle klub

Rune Hastrup har hidtil blot fået 117 minutter som indskifter i Superligaen. Her afløser han Emil Berggreen i en kamp i efteråret. Arkivfoto: Michael Koch

Rune Hastrup har hidtil blot fået 117 minutter som indskifter i Superligaen. Her afløser han Emil Berggreen i en kamp i efteråret. Arkivfoto: Michael Koch

HOBRO:Hobros normale højre back Jesper Bøge måtte udgå af søndagens kamp mod FC Vestsjælland allerede efter ni minutters spil, og han er ikke blevet klar til torsdagens udekamp mod lokalrivalerne fra Randers FC.

Derfor er det 23-årige Rune Hastrup, der får chancen fra start for Hobro, der skal forsøge at tage point mod randrusianerne - dels vil det sikre, at klubben også matematisk er sikret en ny sæson i Superligaen, og dels vil det betyde, at Hobro har taget point imod samtlige 11 modstandere i denne sæson.

- Jeg er supertændt på opgaven, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme ind og gribe chancen. Det er fedt at få en kamp fra start, og så gør det jo heller ikke noget, at det lige er imod Randers, der er min gamle klub, lyder det med et smil fra Rune Hastrup.

- Jeg synes, at det går den rigtige vej med mit spil, og det er heldigvis også det, jeg har fået at vide af trænerteamet, så det kan jeg jo kun være glad for. I de andre kampe er jeg ofte kommet ind som kant, så det bliver lidt anderledes at spille på backen. Men det er egentlig det, der er min normale plads, så det gør mig slet ikke noget, siger den 23-årige spiller.

Venstrebacken Jacob Tjørnelund lader til at blive klar, efter han sad ude mod FC Vestsjælland. Til gengæld må Hobro fortsat undvære Jonas Damborg og Quincy Antipas.

Endelig så det ved onsdagens træning ud til, at Mads Jessen skubber Mikkel Thygesen ud på bænken og napper pladsen på den offensive midtbane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.