Aalborg

Hattetræf i Aalborg

Hattedamer til landstræf gik i optog gennem byen

Foto Lars Pauli
Aalborg Toldbod plads
17o damer gik lørdag formiddag gennem Aalborg gader med hver deres flot hat på i anledningen af det årlige landshattetræf.

Foto Lars Pauli Aalborg Toldbod plads 17o damer gik lørdag formiddag gennem Aalborg gader med hver deres flot hat på i anledningen af det årlige landshattetræf.

AALBORG: Selvom vejret nok er mere egnet til paraplyer end hat, blev der alligevel luftet hovedbeklædninger i alle tænkelige farver og faconer, da Hattelauget Limfjorden tidligere på dagen var vært ved det årlige landshattetræf i Aalborg.

Koster måske en hat

Men er man til hat, er landstræffet en begivenhed, der bliver set frem til, og det bør naturligvis ikke spoleres af ikke en smule regn.

- Koster det en ødelagt hat eller to, er der ikke noget at gøre ved det. Det må vi bare tage med, mente formand for Hattelauget Limfjorden Lis Christensen.

Færre deltagere

Hun ærgrede sig til gengæld lidt over fremmødet. For landshattetræffet har tidligere trukket mere en 300 deltagere, men i Aalborg blev det desværre kun til 170.

- Det er en udvikling vi har set gennem de senere år. For som mange andre foreninger har vi lidt svært ved at tiltrække nye unge medlemmer.

Mange fotografer

Trods de lidt færre fremmødte var mangfoldighed i hatte og hattetyper fortsat så stor, at mange stoppede op for at vinke og fotografere optoget, som gik fra Toldbod Plads til borgmesterens forvaltning på Boulevarden. Her var viceborgmester Helle Frederiksen var vært ved et lille glas, og bagefter gik turen blandt andet til Kildeparken og Hotel Hvide Hus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.