Hattrick-helten Bale: Ronaldo er stadig den bedste

Gareth Bale forbliver ydmyg trods sit hattrick mod Valladolid. Waliseren hylder den skadede Cristiano Ronaldo.

Hattrick-helten Bale: Ronaldo er stadig den bedste

Gareth Bale var dagens mand på Santiago Bernabeu lørdag aften, da han med tre mål blev matchvinder i 4-0-sejren over Valladolid.

Men waliseren, der blev hentet til klubben for mere end 90 millioner euro i sommerens transfervindue, er ydmyg efter sit første hattrick i spansk fodbold.

Han vil ikke tage spotlyset fra holdets absolutte stjerne, Cristiano Ronaldo, der for anden kamp i træk sad udenfor med en mindre forstrækning.

- Det var et stort slag, at Cristiano ikke spillede. For mig er han verdens bedste spiller, og vi var nødt til at klare os uden ham. Det lykkedes heldigvis.

- Han har ikke kun bevist det i Real Madrid, men også med Portugal og i pressede situationer. Han er et niveau over alle andre, siger Bale.

Den tidligere Tottenham-spiller indrømmer, at han efter at have scoret sit andet mål jagtede hattricket mod Valladolid.

- Jeg satsede hårdt på at komme i positioner, hvor jeg kunne score, og det lykkedes. Marcelo serverede den på en tallerken for mig, siger han med henvisning til den brasilianske venstreback, der lagde op til to af målene.

Real Madrid ligger trods sejren kun nummer tre i Primera Division, tre point efter Barcelona, der søndag møder Athletic Bilbao på udebane.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.