Hattrickhelten: Det er kæmpe stort

Nicklas Helenius scorede tre mål, da AaB ydmygede Hobro fredag aften

Foto Michael BygballeAAB- Hobro <i>Michael Bygballe</i>

Foto Michael BygballeAAB- Hobro Michael Bygballe

AALBORG:Det var til stående ovationer, at Nicklas Helenius efter godt en time kunne forlade grønsværen på NORDJYSKE Arena.

Han havde i løbet af en halv time i første halvleg skabt grundlaget for den store 5-0 sejr over lokalrivalerne fra Hobro. Det gjorde han ved at bringe de bolsjestribede i front med både 1-0, 2-0 og 3-0.

Et hattrick.

- Jeg tror, at et vaskeægte hattrick betyder noget for alle fodboldspillere. Det er da kæmpe stort. Og jeg fortsætter målstimen. Nu har jeg scoret tre kampe i træk. Men i dag skal jeg bare være det rigtige sted, så bliver jeg serviceret, for vi spiller rigtig flot fodbold. Vi spiller pissegodt sammen, siger hattrickhelten.

- Fantastisk følelse

Han og holdkammeraterne kunne gå til pause foran 4-0. Aftenens gæster var blevet splittet fuldstændig af.

- Første halvleg var fantastisk. Det var en fantastisk følelse at løbe derinde. Det var nok det bedste omstillingsfodbold, der er blevet spillet i Superligaen i denne sæson, siger han.

- Vi var gode til at ramme Hobro på de dyder, de er gode til med masser af energi og anden bolde. Der var vi sgu skarpe, siger den brandvarme angriber, der nu har nettet otte gange i Superligaen indtil videre.

Og med den selvtillid og skarphed han har fundet frem, kan der sagtens komme flere mål fra hans fod.

- Der er ingen tvivl om, at jeg føler, jeg kommer til flere og flere chancer - også til træning. Så jeg skal bare blive ved, så skal der nok komme flere mål, siger målmageren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden