Havde ikke mere i benene

Pirates gik ned på for få folk mod Odense

Bjarke Møller og Pirates er færdige efter et 0-3-nederlag til Odense i Gigantium Isarena. Foto: Lars Pauli

Bjarke Møller og Pirates er færdige efter et 0-3-nederlag til Odense i Gigantium Isarena. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Skader, to udlændinge der aldrig kom ind og en form, der burde have været bedre på denne tid af sæsonen. Aalborg Pirates-spillerne gik og mumlede lidt i krogene efter lørdagens kvartfinaleexit i Gigantium.

- Ja, det er sådan set det som afgør det. Vi er lidt uheldige og får vores skader til sidst her, og så smuttede der lige en udlænding i svinget. Det skal ikke være en undskyldning, men det betyder da noget, fortæller backen Mads Møller.

- Jeg vil ikke forsøge at bortforklare det med dårlige ben. Men vi skal slide for meget for vores mål, i forhold til hvor lidt Odense skal slide for deres mål, og det er på trods af, at Åkerlund står fremragende inde i målet.

- Det ville unægteligt have været en anden situation, hvis vi havde fået flere folk ind.

- Men det er bare et tænkt scenarie. Vi kæmpede med, hvad vi havde, men det var bare ikke nok mod et stærkt Odense-hold, siger Bjarke Møller.

- Vi dør simpelthen i tredje periode. Der var ikke kræfter nok. Vi kører med få folk. Kun fire i boksplay og det tapper energien, for de folk skal også spille de andre afgørende situationer, noterer Mads Møller.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.