Havde jeg ikke mødt Berit var jeg her ikke i dag

Berit Rosenberg sammen med nogle af hendes mange klienter, Svend og Kirsten Nielsen fra Ballerup, hvor Svend i dag er kureret for en meget voldsom hovedpine. Foto: Pia Bøgelund Ravnholt.

Berit Rosenberg sammen med nogle af hendes mange klienter, Svend og Kirsten Nielsen fra Ballerup, hvor Svend i dag er kureret for en meget voldsom hovedpine. Foto: Pia Bøgelund Ravnholt.

Berit Rosenberg åbnede for snart 4 år siden klinikken Salt Touch i Mariager og har siden da haft mange klienter på briksen til beroligende og afstressende wellness- og massagebehandlinger. Men Berit tilbyder også alternative behandlinger i form af healing og clairvoyance, og et ægtepar fra Ballerup har derfor et helt særligt forhold til Salt Touch.

Et lille, lunt lokale med dæmpet belysning og beroligende musik i Mariager Saltcenter danner rammerne for klinikken Salt Touch, som til dagligt er drevet af Berit Rosenberg. Klinikken tilbyder flere former for behandlinger, hvor det alternative, som Berit har en meget stor passion for, løbende har vundet større indpas. Til spørgsmålet om, hvordan hun i det daglige arbejder, er svaret også, at hun behandler sine klienter uden på med massage og wellness og inden i med healing og clairvoyance.

"Jeg har en god dialog med mine klienter, hvor vi finder ud af, hvordan jeg bedst hjælper dem, men faktisk kan jeg fornemme det, allerede når jeg rører ved dem", fortæller Berit. En udmelding, der umiddelbart kan være svær at forstå og forholde sig til, men Svend og Kirsten Nielsen fra Ballerup ved, hvad Berit mener.

Svend Nielsen har haft en alvorlig og rodet sygdomshistorie, som startede i foråret 2015. En meget voldsom og altoverskyggende hovedpine betød mange undersøgelser på flere sygehuse og skiftende udmeldinger fra læger og specialister, som ikke kunne finde årsagen til den pludselige hovedpine.

"Lægerne troede, det kunne være en tumor, selvom de ingenting kunne finde, og jeg kom på meget, meget stærk medicin, som gjorde mig konfus og til fare for mig selv, da jeg bl.a. faldt. Jeg prøvede også hvile, kostomlægning osv., men intet hjalp, og lægerne gav op", fortæller Svend. Hans hustru, Kirsten, supplerer med, at Svend var så påvirket af hovedpinen, at han stort set intet kunne i det daglige og var meget tæt på faktisk at dø, da det var så stort et pres for kroppen. Pludselig er det barnebarnet, Martin, der arbejder i Mariager Saltcenter, der kommer til hjælp, da han siger, at Svend bliver nødt til at besøge Berit.

Parret havde tidligere været til massagebehandlinger, og Berit fortæller, at hun derfor allerede kendte Svends energi og kunne tilbyde ham fjernhealing. "I Svends tilfælde kunne jeg se ham rask ved at tage fat om hans ankler", supplerer hun. På et aftalt tidspunkt skulle Svend ligge i sin seng på adressen i Ballerup, mens Berit sad i sin klinik på det selvsamme tidspunkt.

"Lige pludselig kunne jeg mærke noget inde i mit hoved. Ligesom lyn, der skød frem og tilbage. Der var et eller andet i luften. Jeg har aldrig troet på det alternative, så det er svært at forklare, men jeg kan bare konstatere, at der skete et eller andet, og at min hovedpine nu er fuldstændig væk", siger Svend med et smil og et forbløffet rysten på hovedet, for han ved, at det kan lyde utroligt for andre. Han har efterfølgende været til et par behandlinger i Mariager, men da var hovedpinen allerede væk.

I dag er det tydeligt, at der er skabt et særligt bånd imellem Berit, Svend og Kirsten i kraft af den betydning, som deres møde har haft.

"Havde Svend ikke mødt Berit, havde han ikke været her i dag", fortæller Kirsten, som nu også selv er i gang med behandlinger hos Berit for bl.a. spiserørsbrok, hjerterytmefejl og flere andre alvorlige skavanker. Også i dette tilfælde kan hun fortælle om utrolige resultater, som allerede kan mærkes uden at have forladt briksen.

"Når jeg mærker på mine klienter, kan jeg mærke, hvor de har ondt, for dér får jeg selv ondt, og så ved jeg, hvordan jeg skal behandle. Om det er massage og muskelbearbejdning, eller om der skal noget mere til", fortæller Berit, som også selv kan have svært ved at sætte ord på sine evner.

"Det er fantastisk, at Svend i dag er rask, og at jeg har kunnet hjælpe ham. Men jeg har jo bare gjort det, som jeg kan, og det, jeg er god til", siger Berit og supplerer med, at hun altid har haft en 6. sans og har kunnet fornemme, hvis nogen i den nærmeste familie havde brug for hjælp. Personligt får hun mere ud af at udøve healing, da hun godt kan lide at hjælpe andre og se, at det gør en forskel, og derfor håber hun også i fremtiden at kunne holde foredrag og oplæg om netop det alternative som healing og clairvoyance. Hun bruger bl.a. Mariagerfjord Erhvervsråd som sparringspartner i udviklingen af sin virksomhed

"Erhvervsrådet har været en stor hjælp", fortæller Berit, inden hun skal videre med dagens arbejde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.