Have-hygge-gave til hospice

Hospiceleder Anette Agerbæk får håndtryk og 30.000 kr. af Henrik Westen-Jensen. Til venstre Torben Røgild. Mads Sølver Pedersen foreviger med sin mobil. Foto: Nicolas Cho Meier
9. september 2016 12:37

Solen skinnede sensommerligt på den smukke have bag KamillianerGårdens Hospice på Kastetvej, da tre repræsentanter for Rotary Aalborg Nørresundby kom på besøg for at aflevere en flot gave: 30.000 kr. til bl.a. nye havemøbler.

Pengene blev overrakt af Henrik Westen-Jensen, assisterende guvernør i Rotary Aalborg Nørresundby, Torben Røgild, past præsident og Mads Sølver Pedersen, ny præsident.

- I Rotary har vi haft et lotteri med sponserede præmier. Det gav et overskud på 15.000 kr. Beløbet blev fordoblet af Rotary Danmarks Hjælpefond, og på den måde fik vi de 30.000 kr., fortæller Henrik Westen-Jensen.

Han tilføjer, at Rotary selv følger med i livet i Aalborg og omegn og bliver derved inspireret til kommende modtagere af støtte.

- Vi synes hospice er et godt projekt, som vi gerne vil støtte. Derfor spurgte vi om de mangler noget, fortæller Henrik Westen-Jensen.

Og det gør hospicet.

- Vores havemøbler er slidte og gamle. Vi trænger til nye, fortæller hospice-leder Anette Agerbæk, som satser på, at finde havemøbler på tilbud - årstiden taget i betragtning.

- Vi er meget glade for gaven fra Rotary, som giver os mulighed for at købe møbler i en god kvalitet. Skulle vi selv finde penge til nye havemøbler, ville vi være nødt til at skære et andet sted, fortæller Anette Agerbæk.

Hun tilføjer, at når patienterne kommer ud i haven er det som regel i deres senge eller i kørestol. Men havemøblerne kan så benyttes af familier på besøg. soj

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...