Dronninglund

Havefestival med åbne haver

Her i området kan man se haver tre steder

Elisabeth i haven på Bredkærsvej foran det dejlige stenbed med springvand.Foto: Ole Torp

Elisabeth i haven på Bredkærsvej foran det dejlige stenbed med springvand.Foto: Ole Torp

KLOKKERHOLM:23. juni til 1. juli er der landet over Havefestival. Det markeres blandt andet i form af åbne haver, og her i området er der i Dybvad-Dronninglund Havekreds’ regi tre åbne haver.

Hos Elisabeth og Tage Pedersen på Bredkærsvej 45 i Klokkerholm kan man opleve en dejlig landbohave med mange forskellige stauder og andre interessante planter, blandt andre løgplanter, stenbedsplanter, hostaer, dagliljer og hele 450 georginer.
Haven byder på et skønt bed med springvand og en havepavillon. To store arbejdsborde i et hjørne af den store have er fyldt med potter med planter. Det er Elisabeths arbejdsplads, hvor hun forbereder sine dage på kræmmermarkederne i Hals, Hou og Lagunen.
- Der er mange turister fra flere forskellige lande, som bor på Østkysten, og de er blandt de mange, som kommer og køber planter os mig, fortæller hun.
Besøgende i festivalugen kan selvfølgelig også købe planter på Bredkærsvej.
Der er åbent 23., 24. og 26. juni hos Tage og Elisabeth. Herudover er der 26. og 28. juni åben have hos Ingrid og Poul Erik Nielsen på Knudsejevej 19 ved Dybvad, og 23., 24., 28. juni og 1. juli hos Ulla og Jens Milbak Mortensen, Håndbæksvej 62 ved Jerslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.