Havnefest i Støvring

Hele lørdag vil der være et væld af sjove aktiviteter for alle aldre

De populære Waterballs er tilbage på havnefestens program. Arkivfoto: Martin Damgård
Støvring 1. september 2016 07:19

STØVRING: Nu mangler der kun det gode vejr til årets havnefest i Støvring lørdag.

Allerede nu er der med sidste års erfaring med tidligt udsolgt bestilt ekstra rundstykker til det gratis kaffebord i teltet i Jernbanegade, som Evan Bisgaard og Marianne Westergaard fra Handelsstandsforeningen er værter for.

De to koordinerer også børnekræmmermarkedet, hvor børn bare møder op og ganske gratis får tildelt to meter til deres stand.

Hele dagen er der forskellige børneaktiviteter i Jernbanegade, hvor den populære Waterball er tilbage sammen med hoppeborg. Derudover byder FDF og håndboldafdelingen på klatreaktiviteter, tinstøbning, bålaktiviteter, præcisionsskydning og mooncar race. Alt dette kan børnene prøve ved at købe et fun card.

Til frokost serverer Meny’s slagter en burgermenu i teltet, hvor Støvring Marimbas underholder.

I forlængelse af dette kommer det velkendte modeshow, som en række lokale butikker er gået sammen om at arrangere på en til lejlighed rød løber i Jernbanegade.

Havneløb med guide

I samarbejde med løbeklubben afvikles der også et havneløb i to udgaver.

Den ene rute er en løberute på en rundstrækning med start og mål i Jernbanegade.

Den anden rute er en gåtur til området øst for banen, hvor formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Lene Aalestrup vil gå med og undervejs på turen informere om de aktuelle og fremtidige byudviklingsplaner i Støvring.

Til lørdagens havnefest hjælper badmintonklubben med havnebankospillet, og inspireret af tv slutter eftermiddagens program af med Den Store Kagedyst, hvor der er tilmeldt ni kager frembragt af blandt andet repræsentanter for fire partier og lister i byrådet.

Havnefestens sidste programpunkt er grisefesten, hvor fodboldafdelingen hjælper til med at servere grillstegt gris tilberedt af Brugsens slagtermester.

De 200 billetter er allerede solgt i forsalg, men fra kl. 20 vil der være åbent i teltet i Jernbanegade for andre interesserede festdeltagere.

Til grisefesten bliver der mulighed for at smage den legendariske bøffelmælk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...