Frederikshavn

Havnefest kom godt fra land

For 41. gang er der i weekenden havnefest, hvor overskuddet går til FDFs børnearbejde

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En tovbro spændt ud mellem en trawler og en gaffeltruck på havnen var en anden af udfordringerne, og igen handlede det om at være sidst til at falde i vandet.

STRANDBY:Ifølge DMI var vandet lørdag eftermiddag 16,7 grader koldt i Frederikshavn.

Så det har nok været nogenlunde det samme i Strandby.

Det afholdt dog ikke otte mennesker, som menes at være ved deres fulde fem, at udfordre hinanden til årets havneduel - et af de faste og meget populære indslag til havnefesten.

Det handler om at falde i vandet, så enkelt kan det beskrives, men den, der falder sidst i, har vundet.

Og så handler det om at trække folk til havnen, hvor de kan hygge sig og meget gerne spendere nogle kroner til et godt formål.

Og strandbynitterne er ikke nærige. Hverken med pengene eller frivilligheden.

- Vi har omkring 200 frivillige i gang til havnefesten, så opbakningen er rigtig god, fortæller Anders Krøgh, kredsleder for FDF i Strandby.

Havnefesten, som slutter søndag, hvor der blandt andet er gudstjeneste i det fri, har ellers alt det sædvanlige som madboder, tombolaer og nyklassikeren hoppeborgen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.