Havnen får en maritim bar til Skagen Festival

Festivalen kalder til dåbshandling på havnescenens kutterbar på fredag kl. 11

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Normalt er det Skagen festivalen, der uddeler priser - i hvert fald årets folkemusikpris, som i år tilfalder den skotske duo bestående af violinisten Aly Bain og harmonikaspilleren Phil Cunningham. Men I år var der også pris til Festivalen selv. Forårsprisen 2012 gik til Skagen Festival. Bestyrelsesformand Lars Jensen og Kirsten Berry modtog på festivalens vegne skulptur, check og blomster overrakt af Ernst Trillingsgaard. Foto: Viggo Kragmann

SKAGEN:Havnescenen har gennem alle årene haft et rigtig godt tag på publikum til Skagen Festival - og i år bliver scenen ekstra maritim.

Fonden bag Skagen festivalen har nemlig besluttet sig for at indkøbe en kutter - eller i hvert fald en del af en kutter.
Den er nu på vej til Skagen og forventes at lande på havnen torsdag for at tankene kan blive fyldt godt op til fire dages intens sejlads.

Trækutter

Der er nemlig tale om en trækutter - eller i det mindste en del af en trækutter, som skal fungere som bar på Havnescenen gennem festivalen.

Torsdag skulle den så anduve helt jomfrueligt - uden navnetræk.

Døbes fredag morgen

Selvfølgelig bliver det en S-kutter, men hvad med resten, lyder spørgsmålet.

Jo, det har festivalen klaret af gennem en navnekonkurrence på facebook, og navnet for 2012 vil blive afsløret ved dåbshandlingen fredag kl. 11.00 på havnescenen.
- Vi håber på at der er rigtig mange, der vil deltage i dåbshandlingen, siger Festivalens PR-ansvarlige Kirsten Berry.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.