Hanstholm

Havnen samler Thy på messe for fiskeri

17 virksomheder fra Thy viser sammen med Hanstholm havn flaget på den internationale fiskerimesse i Aalborg

Foto: Ole Iversen

Foto: Ole Iversen

HANSTHOLM:Optimismen præger den fælles stand, når 17 virksomheder fra Hanstholm og det øvrige Thy fra den 7. oktober indtager på den internationale fiskerimesse Danfish i Aalborg. Med Hanstholm Havn som det samlende element optræder virksomhederne fra Thy på en fælles stand, og under hele messen vil aktiviteter og arrangementer vise, hvad Hanstholm og omegn kan inden for især konsumfiskeri.

- Fiskeriet i Hanstholm er inde i en meget positiv periode, og det smitter af på havnen, som har fået genoprettet økonomien og nu er parat til at investere i udvikling, siger havnedirektør Henrik Carstensen, der er glad for en opbakning, virksomhederne i Thy giver havnen i kraft af den fælles deltagelse.

- Det har effekt, at vi fra Hanstholm sender et samlet signal og fortæller om de serviceydelser, vi kan tilbyde fiskeriet og de beslægtede erhverv. I fremtiden vil vi arbejde for at organisere bl.a. de maritime servicevirksomheder i Hanstholm i et slagkraftigt netværk – en erhvervsklynge - der yderligere kan synliggøre de mange muligheder, virksomheder med relation til fiskeriet har i og omkring Hanstholm Havn”, siger Henrik Carstensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst