Frederikshavn

Havsvømmerne er tilbage i bølgerne

Søndag åbnede den danske, udendørs svømmesæson, og det blev fejret i Frederikshavn

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Søndag åbnede den udendørs svømmesæson, og det fejrede vandhundene i Frederikshavn Open Water ved Palmestranden. Årets første svømmerute var kun få hundrede meter lang, for havtemperaturen var blot otte grader.

- Jeg er helt stiv i kinderne, så jeg kan næsten ikke snakke, men det var en frisk og dejlig tur, sagde Kristina Friis, da hun trådte op på broen efter godt en halv time i bølgerne.

Det er andet år i træk, at hun svømmer havsvømning i Frederikshavn Open Water, og hun er glad for at være tilbage i våddragten.

- Det er skønt at komme ud i naturen igen, sagde Kristina Friis.

Efter dukkerten var der kaffe og kage, til dem, der havde brug for ny energi og varme i kroppen.

Kristina Friis var en af de 18 modige mænd og kvinder, der søndag trodsede temperaturen og hoppede i Kattegat. På onsdag mødes de igen, og sådan vil de fortsætte indtil sæsonen slutter i den første weekend i oktober.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.