Klitmøller

Hawfruer i redningshuset

Lions Club Hanstholm Teutonia holdt for 10. år messe - mest for kvinder - i Klitmøller

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

KLITMØLLER:Æ ’Redningshus i Klitmøller dannede søndag rammen for årets hawfruemesse.

Messen arrangeres af Lions Club Hanstholm Teutonia, og i år kunne klubben for 10. gang byde indenfor til messen mest for kvinder.

Stadeholderne var der 12 af, som alle var fra lokalområdet. De talte alt fra en håndlæser, til blomsterdekorationer, Tupperwarebøtter og hjemmelavede flødeboller.

- Vi vælger stadeholderne ud fra, at deres produkter skal være lidt unikke. At det er noget specielt, som folk gerne vil komme og se. Og så vil vi gerne have nogle ting, som passer til moderne kvinder, siger Jonna Mouritzen, der er medlem af klubben.

Formålet med messen er hvert år at indsamle penge. I år går overskuddet fra messen til Lions Mæslinge Projekt, der arbejder for at udrydde mæslinger i hele verden gennem vacciner.

Det lykkedes at indsamle en god slat penge. Cirka 10.000 kroner blev det til, og messen havde cirka 160 besøgende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.