Fodbold

Hazard får hul på målbylden i uvant spansk topopgør

Real Madrid svinger voldsomt i niveau for tiden. Det gjorde holdet også mod Granada, men vandt med 4-2.

Eden Hazard løftede bolden ind til 2-0 for Real Madrid i hjemmekampen mod Granada og scorede dermed sit første mål i en betydende kamp for klubben.

Eden Hazard løftede bolden ind til 2-0 for Real Madrid i hjemmekampen mod Granada og scorede dermed sit første mål i en betydende kamp for klubben.

MADRID:Inden sæsonen havde få nok regnet med, at Granadas besøg på Santiago Bernabeu i ottende spillerunde af Primera Division skulle være en kamp om førstepladsen. Men det var det.

Den sydspanske klub drillede da også skadesplagede Real Madrid, som med fynd og klem hev en 4-2-sejr hjem efter at have været foran 3-0 midtvejs i anden halvleg.

Det afgørende 4-2-mål faldt sent i overtiden.

Dermed topper hovedstadsklubben ligaen med 18 point efter otte runder. Granada har 14 point.

Zinedine Zidanes tropper fik en drømmestart på kampen, da Gareth Bale efter mindre end to minutters spil fandt Karim Benzema i fri position bag et Granada-forsvar, som slet ikke fik holdt linjen.

1-0 ved den formstærke franskmand, og hjemmeholdet kom frem til flere gode chancer før pausen.

Dani Carvajal brændte en megachance, og det forløsende 2-0-mål kom først i tillægstiden af første halvleg. Men forløsningen blev ikke mindre af, at det var stjerneindkøbet Eden Hazard, som endelig fik åbnet sin målkonto.

Federico Valverde sendte belgieren alene igennem, og med et elegant chip lagde han bolden i mål til 2-0.

Real Madrid måtte dog også se Toni Kroos gå ud med en skade i første halvleg. Han blev afløst af Luka Modric.

Kroos' skade er endnu en hovedpine for Zidane, men netop indskiftede Modric gjorde det efter en times spil med et projektil sømmet helt op i krydset fra 25 meters afstand til 3-0.

Det lignede en afgørelse.

Den lejede målmand Alphonse Aréola begik dog et tåbeligt straffespark midtvejs i halvlegen, som Darwin Machis sikkert omsatte til mål.

Det bragte troen tilbage hos de undertippede gæster. Og da Domingos Duarte 13 minutter før tid prikkede en forlængelse på et hjørnespark ind, lurede comebacket.

I en nervøs afslutning lykkedes det Real Madrid at afværge fiaskoen. Dybt inde i overtiden gjorde James Rodríguez det til 4-2 på en kontra.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst