HB høstede ros for stort fodboldstævne

Søndag aften ved 20-tiden lød det sidste fløjt ved Nilfisk/Alto Cup i Hadsund-hallerne. Da havde i nærheden af 1000 fodboldspillere i aldersklasserne fra fem-seks år til i nærheden af de 18 år været i kamp konstant i begge haller i samlet 29 timer.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rasmus Frandsen fra HB har overrakt præmier til et par vindende hold og må tilbage med overskuddet. Foto: Ejlif Rasmussen

Med i alt 150 tilmeldte hold fra Brønderslev i nord, Randers i syd, Farsø i vest og Als/Øster Hurup i øst blev stævnet et af historiens større, og særdeles vellykket hele vejen igennem. Kun en enkelt gang måtte en af deltagerne en tur på sygehuset med en skadet arm. Der blev taget hul på det store arrangement fredag aften kl. 18, hvor det var de store U 18-piger og U 17 drenge, der dystede på halvgulvene frem til kl. 23. I alt 16 hold var tilmeldt til aftenbold. Efter nogle få timers søvn var de mange frivillige HB ledere igen parat lørdag morgen kl. 08, hvorefter det gik slag i slag til lørdag aften ved knap 21-tiden, og søndag morgen var de igen på tæerne med godt humør for at tage imod de første hold. Men søndag aften var de fleste af den frivillige flok så også ved at være noget matte i sokkeholderne, men alle roste dem for deres indsats. Holdledere, trænere og spillere, der gæstede hallerne blev taget godt imod. Det blev et "Smilets cup", som en af lederne fra Hobro udtrykte det, men så også oven på en solid sejr på 7-1 over ASV, der var en af de største klubber, der var repræsenteret ved stævnet. I de tre dage blev der spillet i alt mellem 500 og 600 kampe, der blev overværet af i nærheden af et par tusinde tilskuere, forældre, bedsteforældre og søskende, der nok kunne sætte stemningen i vejret med tilråb, når det begyndte at knibe for favoritterne på gulvet.