HC Midtjylland-træner forbereder sig på konkurs

Håndboldklubben HC Midtjylland har alligevel ikke reddet sig og risikerer snart at gå konkurs

HC Midtjylland, som her ses i en kamp mod Aalborg Håndbold, er ifølge træner Jonas Wille på randen af kursen. Arkivfoto: Laura Guldhammer

HC Midtjylland, som her ses i en kamp mod Aalborg Håndbold, er ifølge træner Jonas Wille på randen af kursen. Arkivfoto: Laura Guldhammer

HÅNDBOLD:Håndboldklubben HC Midtjylland er åbenbart alligevel ikke reddet fra konkurs, som det ellers blev meldt ud tidligere i januar.

I hvert fald fortæller 888 Ligaklubbens træner, Jonas Wille, til Halden Arbeiderblad, at HC Midtjylland kun har penge til 1. april.

- Vi har i formiddag fået besked om, at der dags dato kun findes penge til driften frem til 1. april.

- Det mest sandsynlige scenarie er, at klubben lukkes efter det, hvis der ikke kommer en økonomisk julenisse på besøg, siger træneren.

Tidligere i januar kom det ellers frem, at HC Midtjylland havde fået skrabet penge nok sammen til at køre klubben videre i resten af sæsonen.

På grund af den trængte økonomiske situation stoppede sportschef Morten Secher dog, mens stregspilleren Besard Hakaj skiftede til Århus Håndbold.

Samtidig sagde veteranen Kristian Gjessing ja til at spille igen i resten af sæsonen.

Jonas Willes udtalelser kommer, efter at HC Midtjyllands formand, Thomas Hintze, tirsdag sagde til Herning Folkeblad, at der var problemer med økonomien.

Ifølge ham har den styregruppe, der skal overtage driften, ikke formået at finde de cirka to millioner kroner, der var nødvendige.

- I min verden kalder jeg dem fusentaster, sagde Thomas Hintze til Herning Folkeblad.

Ifølge formanden vil klubben forsøge at finde penge ved at fritstille spillere og ansatte.

HC Midtjylland skal efter planen spille sin næste kamp 12. februar ude mod Århus Håndbold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.