Morsø

He-Va Udvider for 50 mio. kr.

Maskinproducent bygger i tre etaper i Nykøbing og Ørding

He-Va, der har hovedkontor på N.A. Christensensvej i Nykøbing, gør klar til at udvide for 50 mio. kr. i tre etaper. Som det første skal en ny på 1200 kvadratmeter opføres ved fabrikken i Nykøbing. 

Foto: Peter Mørk

He-Va, der har hovedkontor på N.A. Christensensvej i Nykøbing, gør klar til at udvide for 50 mio. kr. i tre etaper. Som det første skal en ny på 1200 kvadratmeter opføres ved fabrikken i Nykøbing. Foto: Peter Mørk

NYKØBING:Øget efterspørgsel på maskinerne fra maskinproducenten He-Va gør, at virksomheden har brug for mere produktionsplads. For øjeblikket arbejder de ansatte seks dage om ugen for at følge med. Det fortæller Villy Christiansen, med-ejer af og adm. direktør for He-Va.

- Generelt er der en større aktivitet på vores markeder rundt om i verden. Indenfor det seneste halve år Grækenland, Sydafrika og Australien kommet til, forklarer han.

Planen er at øge produktionen, ligesom der forventes større omsætning i de kommende år. Men for at øge produktionen skal der flere ansatte til, og det er der ikke plads i virksomhedens nuværende rammer.

Ifølge virksomhedens hjemmeside beskæftiger den ca. 145 ansatte, men det tal står til at vokse ifølge Villy Christiansen.

- Vi ansatte en halv snes stykker i foråret og forventer at gøre det samme til efteråret, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.