Hobro

Hed kamp mod uret: Se billederne fra Fyrkatløbet i Hobro

1047 løbere deltog torsdag aften i Fyrkatløbet i Hobro i bagende sommervarme

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skoleskibet og gæsterne ombord kunne følge starten på Fyrkatløbet på nærmeste hold.

HOBRO:Egentlig var det vel ikke nødvendigt med den fælles opvarmning, inden løberne blev sendt ud på de tre ruter ved dette års Fyrkatløbet.

For solens stråler hamrede ned over havnekajen i Hobro og de 1047 deltagere torsdag aften, hvor flere allerede stod med sved på panden, inden djævlebakken ved Vikingegården på Fyrkatvej ventede senere på aftenen.

Måske nogle stod og tænkte, om de havde overvurderet evnerne i den stegende hede og i stedet skulle have valgt en kortere distance. Eller drømte sig over til det imponerende Skoleskibet på den anden siden af kajen, hvor gæsterne til receptionen stod og nød kølige drikke på dækket.

Men da starten først var gået med klapsalver fra tilskuerne på havnefronten, og benene arbejdede sig gennem midtbyens gader og ud til Fyrkat, var der ingen vej tilbage - kun fremad. Nogle løbere valgte dog den korte distance på 3,7 kilometer, så de slap for djævlebakken. I stedet tog de en tur ud til Ambu-pladsen og tilbage på havnen.

Det betød, at Laurs Skjellerup var første løber over målstregen i tiden 12:47 - første kvinde var Emily Greve Sommerset 28 sekunder efter.

Den første løber i mål på distancen 6,9 kilometer var Jacob Wind i tiden 27:20, mens første kvinde var Lotte Eschen i tiden 31:20.

På den længste distance på 10,6 kilometer, hvor turen også gik helt ud til Nørre Onsild, kom Claus Hallingdal Bloch først over målstregen i tiden 36:25, mens Britta Svanholm var første kvinde i tiden 50:00.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.