Morsø

Hede sportsvognsdrømme by night

Ved sommerferiens sidste by night kan man komme helt tæt på en Lamborghini og endda vinde en tur i den vilde sportsvogn

Man kan komme helt tæt på denne Lamborghini Aventador ved onsdagens by night i Nykøbing.

Man kan komme helt tæt på denne Lamborghini Aventador ved onsdagens by night i Nykøbing.

NYKØBING:Har du benzin i blodet og drømmer du om en tur i en ægte, italiensk fuldblodssportsvogn?

Så gælder det om at møde op ved onsdagens by night i Nykøbing. Her udstiller Jyske Bank nemlig en vaskeægte Lamborghini på Rådhustorvet. Og samtidig kan man vinde en uforglemmelig oplevelse, nemlig en køretur i fart-monsteret.

Sammen med de øvrige butikker omkring Rådhustorvet, GF Forsikring og biblioteket fejrer Jyske Bank sommerferiens sidste by night med en ”italiensk aften” på torvet, hvor der vil være underholdning for børnene med hoppeborg og gratis slush ice.

Og samtidig kan man altså komme helt tæt på en rigtig superbil. Jyske Bank udstiller nemlig en Lamborghini Aventador, som banken i en årrække har støttet gennem projektet Sportscar Event til fordel for Børnecancerfonden.

Bilens chauffør vil være til stede på torvet i tidsrummet 16 til 21, hvor han kan fortælle om bilen, og hvor man kan deltage i konkurrencen om en køretur i det hurtige køretøj.

Den heldige vinder af konkurrencen kan få en tur i sportsvognen ved et Sportscar Event, som afvikles tre gange om året på henholdsvis Sjællands Ringen, Jyllands Ringen og HCA Airport (Odense lufthavn).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.