Hedegaard splitter

Udvalg for teknik og miljø sender sag om nedrivning videre til økonomiudvalgets møde i morgen

Politikerne ser forskelligt på opgaven om nedrivning af Hedegaard-bygningerne.  Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Politikerne ser forskelligt på opgaven om nedrivning af Hedegaard-bygningerne. Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

SUNDBY:Den specielle sag om, hvem der skal betale for nedrivning af de gamle Hedegaard foderstof-bygninger i Sundby splitter politikerne. I sidste uge afviste et flertal i udvalg for teknik og miljø at give øjeblikkeligt grønt lys for, at kommunen tager af sine statslige midler til nedrivning i landdistrikterne til at få fjernet de forfaldne industribygninger.

Sagen kompliceres af, at Hedegaard-grunden i 2006 blev købt af en privatmand, Keld Tølbøll, der efter de lokales og hans egen forsikring hermed ønskede at reservere grunden til de planer om udstykning i parcelhusgrunde, som en lokal gruppe arbejdede med.

Til udvalgsmødet afleverede de lokale et dokument, underskrevet af samtlige foreninger i Sundby og Keld Tølbøll, der hermed afskrev sig en eventuel fortjeneste på salg af grunden.

- Da vi ikke kunne blive enige i udvalget, valgte jeg at sende sagen i kommunalbestyrelsen. Jeg har en begrundet formodning om, at vi når til enighed i morgen, når den behandles i økonomiudvalget, siger formanden for udvalg for teknik og miljø, Meiner Nørgaard (DF).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.