Heftig weekend: 15 indbrud i Jammerbugt

Hele 15 indbrud anmeldt til politiet i løbet af weekenden - alle begået i Jammerbugt Kommune

Arkivfoto: Kurt Bering

Arkivfoto: Kurt Bering

JAMMERBUGT:Det er ikke bare i Frederikshavn og omegn, at tyveknægte har haft mere end almindeligt travlt i de seneste dage og weekenden.

Også i Jammerbugt Kommune har tyvene haft ualmindeligt travlt.

- Vi har modtaget anmeldelse om 15 indbrud henover de seneste dage, fortæller politiassistent John Kondrup, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Af de 15 indbrud er de ni begået i villaer, mens de sidste seks er gået ud over fritids- og sommerhuse i kommunen.

Gerningsstederne fordeler sig på Kaas, Moseby, Nørhalne, Vadum og sommerhusområderne i kommunen.

- Valget af tyvekoster er lidt forskelligt. I sommerhusene kan indbruddene være foregået over en længere periode tilbage fra medio august til nu. Her er der mest stjålet designermøbler og lamper. Og det kunne pege på, at tyvene er lokale, siger politiassistenten.

Østbande på spil

Ved indbruddene i de ni villaer rundt om i kommunen er det mest smykker, sølvtøj, iPads, Sonos højttalere og en MacBook Pro, som er blevet stjålet.

- Det er mindre tyvekoster, som kunne tyde på, at der er tale om østbander, som er på spil. Det er nemlig koster, de kan have på sig eller kan sende hjem uden det store besvær, forklarer John Kondrup.

Udover de 15 indbrud i Jammerbugt Kommune har politiet i Hjørring modtaget én anmeldelse om indbrud i Hjørring kommune. Det gik ud over et fritidshus i Løkken. Her er der endnu ikke overblik over det stjålne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.