Heidi Klum har følelser for sin bodyguard

- Jeg ved ikke, hvor det er på vej hen, siger skønheden om sit forhold til bodyguarden Martin Kristen.

Heidi Klum har følelser for sin bodyguard

Topmodellen Heidi Klum, som tidligere på året brød med ægtemanden Seal under stort spektakel i medierne, har fået nære følelser for sin bodyguard gennem flere år.

I et interview med talkshowværten Katie Couric afslører den tyske catwalk-stjerne, at hun knytter sig tættere og tættere til muskelbundtet, som har fulgt i hælene på hende gennem flere år.

Hun vil dog ikke gå så langt at kalde dem kærester og svarede halvnervøst på spørgsmålet, da Couric spurgte hende direkte, om hun var i et forhold.

- Jeg ved ikke engang, om jeg kan kalde det sådan. Det begyndte bare. Jeg ved ikke, hvor det er på vej hen, lød meldingen fra Klum.

Bodyguarden, som hedder Martin Kristen, har arbejdet for familien i fire år. For nylig satte billeder af ham og Heidi Klum på en strand i Italien, hvor han legede med hendes fire børn, gang i rygterne om en mulig romance.

Klums nu forhenværende kærlighed, sangeren Seal, lagde brænde til trekantdrama-bålet og sagde, at hans ekskone "parrede sig med de ansatte".

Seal og Klum blev gift den 10. maj 2005 på en strand i Mexico og har siden hvert år fornyet deres ægteskabsløfter til hinanden.

I 2009 adopterede Seal Heidi Klums datter, Helene Boshoven Klum, kaldet Leni, fra et tidligere forhold. Sammen har parret yderligere tre børn; Henry Günther Adeola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel og datteren Lou Sulola Samuel.

Den 22. januar bekræftede Heidi Klum og Seal, at de går fra hinanden

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.