Heine skal give svar senest onsdag

Cheftræneren overvejer om han er klar til at fortsætte under nye vilkår

Allan Heine gør comeback som lærer og tygger på, om det kan forenes med trænerhvervet i ADH. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Allan Heine gør comeback som lærer og tygger på, om det kan forenes med trænerhvervet i ADH. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG: ADH har tilbudt Cheftræner Allan Heine en ny kontrakt, men her er der ikke længere tale om en fuldtidsstilling, og som konsekvens heraf har træneren været på markedet for at sikre familien et nyt økonomisk fundament.
Det er nu lykkedes, idet han i midten af december tiltræder et lærervikariat på Vestbjerg Skole. Dermed gør han comeback som lærer efter halvandet års pause.

Accept fra skolen

- Skolen ser det ikke som noget problem, at jeg sideløbende virker som håndboldtræner, når det ikke går ud over lærergerningen, så nu handler det for mig om at vurdere, om lærerjobbet kan forenes med en familie med to børn og et fortsat virke som ansvarlig for et ligahold, siger træneren, der har været i ADH uafbrudt gennem 10 år.

Allan Heine har aftalt med ADH, at han senest onsdag skal give svar på, om han er klar til at gå i afsluttende forhandlinger.
Inden da gælder det kampen mod FC Midtjylland på lørdag. Det er den sidste opgave for ADH, inden Ligaen ligger stille i næsten halvanden måned på grund af EM i Serbien.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.