Hektisk uge

Spændende kampe ved de grønne borde

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ASAA/HJALLERUP:Der har rigtigt været aktivitet på det grønne klæde hos de to billardklubber i Asaa og Hjallerup. I Asaa er der afviklet Ungdoms Cup og i Hjallerup Ladies Cup.

Dertil kommer, at Asaas elitehold har været i kamp på udebane mod Søborg og Taastrup.

Ungdoms Cup i Asaa havde 20 deltagere op til 19 år fra Kolding, Aars, Silkeborg, Ans, Marstal samt fra RAABK i Sønderjylland.

Ungdoms Cup er en landsdækkende turnering, som afsluttes med en landsfinale og en vinderfinale.

Ved turneringen i Asaa blev vinderen Nicolai Wennicke fra BK Frem (Kolding), nummer to blev Søren Hartner Terp fra samme klub, og nummer 3 blev Andreas Christoffersen fra Asaa.

Triumfmarch

For Asaas elitehold var det lidt af en triumfmarch il Sjælland. Først slog de slutspilskandidaterne fra Søborg med 6-2.

Dertil kom, at de ved den lejlighed satte klubrekord ved at spille med et samlet holdsnit på 89,00. Dagen efter gjaldt det Taastrup, og der vandt de sandelig igen med cifrene 6-2.

Det er lidt sensationelt, at en nyoprykker i elitedivisionen - hvad Asaa netop er - klarer sig så godt flere kampe i træk, fortæller klubbens formand, Johnny Sort Jensen, som samtidigt spiller på eliteholdet.

Ladies Cup

Ladies Cup er en turnering, der som navnet antyder, er udelukkende for kvindelige billardspillere. I Hjallerup deltog der 22 fra Sindal, Taars, Klokkerholm, Asaa, Aarhus, Brønderslev samt Haarby (på Fyn).

Der blev spillet i fem puljer, og de bedste fra puljerne gik videre til en mellemrunde, og endelig fandt man frem til vinderne i en finalerunde.

Vinder blev Laila Knudsen fra Sindal, nummer 2 blev Else Hansen fra Asaa, nummer 3 Lotte Jensen fra klubben Fluen i Aarhus, nummer 4 Inger Sørensen fra Asaa, og nummer 5 Ella Stønbach fra Sindal.

Der spilles flere gange i Jylland og på Fyn, inden den endelige slutplacering er på plads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.