Hele Danmarks familiecirkus fylder 25 år

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- og kan opleves i Hadsund på Munchs Eng 26. og 27. april og endelig Mariager 28. april.

Cirkus Mascot og familien Deleuran er nu på 25. sæson ude på de danske landeveje, for at nå ud til familier, der ønsker at opleve levende underholdning i øjenhøjde.

Igennem alle årene har det været Cirkus Mascot og familien Deleurans mål, at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien Danmark. Dem har vi finpudset år for år, med fødderne placeret godt og grundigt i savsmulden.

Hvem har vi så valgt at tage med på vores jubilæumsturné? Først og fremmest nogle sjove puddelhunde, dejlige ponyer, sprælske geder og søde grise. I blandt dem gemmer sig vores helt egne TV-stjerner. Puddelhunden Bobby også kendt som "Guld-Bobby" og Grisen Yrsa som er lidt for "guffe-glad". Begge deltog de i ’Danmark har talent’ på TV2 og blev præsenteret af deres mor, cirkusdirektør Marianne.

Vi har taget artister med fra tidligere år, som har finpudset deres evner, så der nu er der tale om et nyt niveau af nervepirrende spænding. Tatyana, "luftens heltinde" flyver op under teltets top, som havde hun vinger af silke. Hendes søn, Husik, har gennem flere år optrådt med et forrygende hula-hop show og senest et jonglerings-nummer. Han har nu valgt at kombinere de to genrer, for at tage publikums forbløffelse mod ny højder.

Derudover er der selvfølgelig vores gamle ven, Klovnen Gulio, som altid er fuld af spas. Blandt andet har han i år valgt at tage sin datter, Juliya, som assistent. Begge er de friske på nye, komiske og festlige fjollerier.

At krydse 25 års målstregen handler ikke kun om at se tilbage, men også om at se mod fremtiden. Derfor har vi fået to nyudsprungne akrobater med fra Polen. De 2 gentlemen havde hver især velfungerende jobs på et kontor i Warszawa, men tænkte nu kan det være nok, og valgte at sige op. Derfra tog de så med cirkus og resten er som de selv siger: "Historie".

Cirkus Mascots 25 års jubilæumsforestilling - er i HØJT HUMØR og det hele er til ære for jer og for den cirkusmagi, vi insisterer på!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.