Hele landet vil Thy til sanserne

Læsere af kogebogen med Anita Klemensen efterlyser, hvor man for fat i de gode råvarer fra Thy. Torsdag sætter LAG Thy-Mors fokus på markedsføring af lokale råvarer uden for lokalområdet

Morten Kyndby Holm
Anita Klemensen kokkererer med lokale råvarer til "Thy til sanserne". Nu inviterer LAG Thy-Mors til møde om fælles markedsføring for bl.a. de fødevareproducenter, som takket være kogebogen har oplevet øget efterspørgsel.Arkivfoto: Peter Mørk
Fødevarer 1. februar 2011 19:00

- Det har været en overmåde stor succes. Meget større end vi havde regnet med... Michael Ruby, idémanden bag kogebogen "Thy til sanserne", kan konstatere, at salget af bogen med stjernekokken Anita Klemensen overstiger alle forventninger. To måneder efter udgivelsesdagen er oplaget på 3000 eksemplarer tæt på at være udsolgt. Anita Klemensen, indehaver af bl.a. gourmetrestauranten Den Røde Cottage i Klampenborg, vender i "Thy til sanserne" tilbage til sin hjemstavn for at lave mad med udgangspunkt i nogle af de råvarer, som Thy kan byde på. Men bogen har vakt interesse langt ud over lokalområdet - hvilket har givet anledning til masser af henvendelser fra læsere, der gerne vil vide, hvor man kan få fat på de gode råvarer fra Thy, fortæller Michael Ruby, indehaver af markedsføringsfirmaet Kong Gulerod.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...