Hele skolen strålede julen ind i kirken

Samtlige børn på Blenstrup Skole medvirkede i julemusical

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLENSTRUP:Blenstrup Skole har sydet og summet af forberedelser hele ugen, og fredag kulminerede anstrengelserne i Blenstrup Kirke, da samtlige elever medvirkede i julemusicalen De hellige tre konger.

Nogle bidrog ved at lave rekvisitter og kulisser, men de allerfleste af skolens 64 børn var med til at gå på scenen i kirkerummet og synge, spille og danse.

Åben skole i praksis

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem skolen, kirken og den kommunale kulturskole - et af de tiltag, fusionsskolen Bakkehusene, som Blenstrup Skole er en del af, har gjort for at implementere skolereformens tanker om den åbne skole, forklarer pædagogisk leder Helle Meisner-Jensen:

- Det har været et fantastisk samspil mellem de tre parter. Det hele kom sig egentlig af, at en lærer spurgte, om vi mon kunne låne en musiklærer et par timer op til jul. Men så greb det jo om sig.

Begivenheden trak også folk af huse.

Både forældre, bedsteforældre og andre borgere fra byen fyldte kirken op fredag, som var sidste skoledag før juleferien.

- Jeg hørte en dame sige, at det syntes hun, at de skulle lave hvert år, fortæller en glad Helle Meisner-Jensen.

Det var kulturskolen, der fandt stykket, som man havde afprøvet før.

Præsten tog sig af de yngste

Sognepræst Sanne Birkely Sørensen tog sig i ugens løb blandt andet af 0. og 1. klasse, som fik fortællinger om julen og kom på besøg i kirken.

Sognemedhjælper Charlotte Wedel var med på skolen hele ugen og hjalp med at få både sang og bevægelser på plads i forestillingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.