Helenius: Fantastisk følelse

AaB-angriberen scorede et fremragende mål, da nordjyderne tabte til CSKA Moskva

Nicklas Helenius (nummer 11) scorede et flot mål for AaB, der dog tabte 2-4 til CSKA Moskva. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Nicklas Helenius (nummer 11) scorede et flot mål for AaB, der dog tabte 2-4 til CSKA Moskva. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: AaB var i store vanskeligheder onsdag aften mod CSKA Moskva. Efter en halv times spil af træningskampen var nordjyderne nede med 0-3, og det russiske mesterhold sad på det meste. Kampen sluttede 2-4 i russisk favør.

- Første halvleg var skidt. De spiller hurtigt, og det er et rigtig godt hold. Vi kunne ikke rigtig følge med i deres tempo, indrømmer Nicklas Helenius.

AaB-angriberen var med til at skabe fornyet spænding i opgøret med to scoringer. Den første blev hamret ind 10 minutter før pausen, hvor Henrik Dalsgaard headede et udspark fra Nicolai Larsen videre i dybden. Den yderlige position og den nævneværdige afstand til kassen kunne ikke stoppe den tidligere topscorer.

Ramte den rigtigt

- Den ligger sådan, at jeg kan sparke på den første gang. Det var en halvflugter, og nogle gange rammer man den bare rigtigt, og det gjorde jeg i den situation. Det var en fantastisk følelse, siger Nicklas Helenius.

Dommedagshugget blev fulgt op med en let reducering til 2-3 fra kort afstand et kvarter før tid, og selvom russerne lukkede kampen kort efter med holdets fjerde scoring, var Nicklas Helenius glad for nordjydernes præstation i de sidste 45 minutter.

- Anden halvleg var positiv. Vi får sat tempoet op og spiller fint med i perioder. Vi er lige så farlige som dem efter pausen, siger Nicklas Helenius.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.