Fodbold

Helenius ikke med til opstart

Angriberen afventer Englandsrejse

Nicklas Helenius skal forberede sig på en snarlig rejse til England. Arkivfoto: Claus Søndberg

Nicklas Helenius skal forberede sig på en snarlig rejse til England. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Angriberen Nicklas Helenius er efter al sandsynlighed ikke til stede, når AaB-spillerne efter godt tre ugers ferie onsdag vender tilbage til træningsbanen og går i gang med opstarten til den nye sæson.

Angriberen skal formentlig afvente en rejse til England, i det den afgående direktør Lynge Jakobsen og den nye sportsdirektør Allan Gaarde i går var i England for at forhandle med Premier League-klubben Aston Villa om et salg af topscoreren,

I følge Aston Villa håber klubben at have en handel på plads inden for de nærmeste 10 dage, og derfor skal Nicklas Helenius også selv til England for at forhandle sine personlige vilkår på plads, hvis altså klubberne kan blive enige.

Angriberen selv lægger pres på AaB for et salg i dette transfervindue, der lukker med udgangen af august,

- - Jeg håber, at AaB viser samarbejdsvilje og ikke stiller for høje forventninger til transferbeløbet. Markedet er altså ikke til de helt store transfers i øjeblikket.

Nicklas Helenius mener, at han har leveret varen i AaB-trøjen - og derfor har krav på lidt goodwill.

- Jeg synes, at jeg med mine mål har skaffet mange penge til AaB via gode resultater og tv-penge. Samtidig løber jeg stadig rundt på min første professionelle kontrakt, så jeg hæver ikke den største hyre i øjeblikket, fastslår topscoreren.

AaB har fire nye spillere med til den første træning. Andreas Bruhn Christensen, Christian Rye, Jacob Blåbjerg og Lukas Spalvis er alle rykket op i a-truppen, hvor der nu også er fuldtids-plads til forsvarsspilleren Kasper Pedersen, der skrev kontrakt efter at have overbevist om sine kvaliteter.

Kantspilleren Anders Due forhandler fortsat med AaB om en ny aftale.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst