Helenius må ud at finde en ny klub

Nicklas Helenius har fået at vide af Aston Villa, at han ikke indgår i klubbens fremtidsplaner.

Bare seks indhop for Aston Villa er det blevet til for Nicklas Helenius i den forgangne sæson, og meget mere skal angriberen nok ikke forvente at spille for klubben.

I hvert fald fortæller hans agent, Mads Bach Lund, på Twitter, at Premier League-klubben ikke har tænkt sig at benytte ham længere.

- Aston Villa regner ikke Nicklas Helenius som en del af truppen for næste sæson. Det er ærgerligt, men vi ser fremad i stedet for tilbage.

- Nicklas gjorde sit allerbedste, men der er mange grunde til dette. Han har fået megen erfaring og har udviklet sig, og han er en bedre spiller nu, skriver Mads Bach Lund.

Ikke desto mindre har Helenius to år tilbage af sin kontrakt med klubben, og derfor behøver han altså ikke finde en ny arbejdsgiver her og nu.

Men måske er Aston Villa villig til at betale lidt af den tidligere AaB'ers løn, og måske har Helenius også så meget appetit på fodbold, at han er villig til at give afkald på nogle af de 1,2 millioner pund (knap 11 millioner), som han ifølge avisen Birmingham Mail får i årsløn.

Nicklas Helenius skiftede til Aston Villa fra AaB sidste sommer og har spillet med i tre Premier League-kampe, to Liga Cup-kampe og en enkelt FA Cup-kamp, hvor han scorede sit eneste mål for klubben.

Sammenlagt er det blevet til 147 minutters fodbold for klubben i hele sæsonen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.