Helenius vil overraske belgiere

Nicklas Helenius skal være bevægelig i aftenens Europa League-kamp

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:De bolsjestribede skal levere en pragtindsats torsdag aften for at bide skeer med Club Brugge i 1/16-finalen i Europa League.

En af de spillere, der har leveret i opstartsfasen, er Nicklas Helenius.

Ikke mindst på træningslejren, hvor den lange angriber fandt vej til nettet tre gange mod to stærke europæiske modstandere. To mål blev sat ind mod CSKA Moskva, og mod Shakhtar Donetsk lavede Helenius en enkelt kasse.

- Jeg har følt mig bedre og bedre i gennem opstarten. Det har været godt for mig at være med til alle de hårde løb. Det giver noget ekstra til duellerne på banen og til løbeduellerne. Du har et andet overskud, og derfor bliver du også bedre med bolden. Det var dét, jeg savnede i det sidste halvår, siger Nicklas Helenius.

Skal være bevægelig

Hans direkte modstandere i aftenens kamp bliver formentlig midterforsvarerne Óscar Duarte og Brandon Mechele.

- Jeg har faktisk ikke kigget så meget på dem. Men af hvad jeg har set, tror jeg, det er nogle høje nogen, der går hårdt på og prøver at få en masse nærkampe. Min opgave bliver at være bevægelig, når vi har bolden, så jeg får en ekstra meter eller halvanden. Så tror jeg, de bliver overrasket over min hurtighed, siger Helenius.

Han peger på, at det vigtigste for aftenens kamp er, at aalborgenserne holder nullet.

- Men jeg tror også på, vi kan få scoret i den anden ende. Vi har vist, at vi kan lave resultater på hjemmebane i europæiske kampe, siger angriberen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.