Helikopterstyrt i England: Fire personer er døde

Området i den østlige del af England var "meget tåget", da en helikopter forulykkede torsdag aften.

Fire personer er omkommet i et helikopterstyrt i det østlige England torsdag aften.

Klokken 19.30 lokal tid ankom politiet til ulykkesstedet nær Beccles i Norfolk, efter at vidner meldte om et brag i området. En politihelikopter fandt vraget og de omkomne.

- Ulykkesstedet er på en mark, der har et skovbevokset område, og alle fire om bord på helikopteren blev erklæret døde på stedet, skriver politiet i en meddelelse.

Tre ambulancer og to læger var blandt andet på stedet, der er blevet afspærret, mens efterforskere er gået i gang med de indledende undersøgelser.

Politiet har bekræftet, at der er tale om et civilt luftfartøj, og der er rapporter om, at helikopteren var på vej mod Nordirland.

- Vores tanker er med familie og pårørende til dem, der beklageligvis har mistet livet i aften, siger vicepolitikommissær Louis Provart.

Passagerernes identiteter bliver offentliggjort, efter at de pårørende er blevet underrettet.

En af de lokale beboere, Roland Bronk, siger, at det var "meget tåget" i området, hvilket en meteorolog fra det britiske Met Office også har bekræftet:

- Der har bestemt været noget tåge omkring det sydlige Norfolk, lyder det.

Ulykken skete 72 kilometer fra det sted, hvor en amerikansk militærhelikopter styrtede under en træningsøvelse i januar. Her blev fire personer dræbt.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.