Helle Thorning fik sin egen fløjte

1. maj møde hos Metal i Frederikshavn med masser af smil og opbakning

Marianne Isen
Foto: Henrik Louis
EMNER 1. maj 2014 12:02 - Opdateret 1. maj 2014 15:36

FREDERIKSHAVN: Statsminister Helle Thorning- Schmidt måtte lige prøve den nye dommerfløjte, da hun i formiddag var på besøg hos kammeraterne i Frederikshavn. Den lokale 3F Formand Morten Dahlberg forærede hende nemlig en dommerfløjte.

- Så kan du bruge den, for alle ved, at de skal gøre, som dommeren siger, det er dommeren, der bestemmer, sagde Morten Dahlberg, da statsministeren blev modtaget i Metal-huset. Her var der stående bifald fra en propfuld mødesal.

Statsministeren kom i sin tale flere gange ind på, at Socialdemokraterne har fået Danmark på ret spor. Og hun høstede igen bifald, da hun kommenterede den nye beskæftigelsesreform med ordene:

- Ledige er forskellige og skal behandles forskelligt. Vi går fra meningsløs aktivering til meningsfuld uddannelse, sagde hun.

Hun langede også ud efter Dansk Folkeparti, og understregede, at partiet er et borgerligt parti ligesom alle andre. Helle Thorning- Schmidt sagde, at partiet ville pege på Venstre efter et valg.

- Dansk Folkeparti står for det største politiske slagtilbud i historien, To for en pris.

Efter besøget i Frederikshavn skulle statsministeren tilbage til København til det store møde i Fælledparken, og så vil det vise sig, om hun hiver dommerfløjten frem.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...