Helsemesse i AKKC

Weekenden byder på Krop-Sind-Ånd messe

Søren Flytlie arbejder ud fra årsagsbehandling og med ernæring som den markante, sundhedsfremmende faktor.

Søren Flytlie arbejder ud fra årsagsbehandling og med ernæring som den markante, sundhedsfremmende faktor.

AALBORG:I weekenden 28. februar-2. marts giver Aalborg Kongres & Kultur Center husly til endnu en udgave af Krop-Sind-Ånd Helsemesserne. Der er 85 udstillere og et program med 75 foredrag, minikurser og koncerter.

Fra udstillerlisten kan nævnes Body SDS, medicinfri behandling af migræne, clairvoyance og healing af dyr, middelalder-astrologi, sjælesamtale, japansk lifting, shamanisme og clairvoyance i flere udgaver.

Det naturterapeutiske eller spirituelle er fællesnævner for udstillerne og de forskellige indslag i programmet.

- Vi lever i en individualistisk tid, hvor der er plads til at afsøge tilværelsens muligheder, uden at andre fordømmer. Tvært imod tales der åbent om det alternative og åndelige i frokostpausen på arbejdspladserne og over spisebordet lørdag aften, når venner mødes. Den ny nysgerrighed og tolerance afspejles klart i interessen for messerne og ikke mindst for de mange foredrag, messen byder på, mener messearrangør i DanInfo Messerne, Susanne Mehl Bengtson.

Fra krydsfeltet imellem alternativ behandling og det videnskabeligt funderede kommer lægen Søren Flytlie, der i de praktiserende lægers magasin, Praksis, er blevet portrætteret under overskriften, Lægen uden receptblok.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.