Helseuge for svagelige mænd

Mænd lever mere usundt end kvinder - det skal der gøres noget ved

Det ser ikke godt ud - og det er endda også farligt <i>© Bente Poder</i>

Det ser ikke godt ud - og det er endda også farligt © Bente Poder

AALBORG:Mænds overdødelighed er en af årsagerne til, at der skal fokuseres særligt på mænds sundhed. Det er årsagen til, at den 11. –16. juni er dedikeret til mænds sundhed med kampagnen Men´s Health Week. I Aalborg sparkes arrangementet i gang klokken 13 på AaBs anlæg på Hornevej. Til åbningen kommer tv-lægen Peter Qvortrup Geisling og holder et kort indlæg om mænd og sundhed, Troels Malling fra Krysters Kartel kommer også forbi. Eftermiddagen store event er fodboldfitness, hvor åbningskampen står imellem AaBs damehold og nordjyske kendisser som blandt andet Morten Kok, Flemming Thingbak, Jørgen Pyndt, Peder Skram og Bo Storm Madsen. Ikke mindre end 16 hold fra forskellige arbejdspladser stiller op til en dyst om, hvem der skal være de første Nordjyske Mestre i Fodbold Fitness.

- Vi er godt på vej i Aalborg Kommune og har efterhånden en lang række sundhedstilbud til borgerne – men vi bliver også nødt til at kigge på, hvordan tilbuddene tilrettelægges, så de benyttes af alle – også af mænd, siger rådmand Thomas Kastrup-Larsen siger om kampagnen.
I Aalborg markeres kampagnen bl.a. med åbent sundhedstjek i sundhedbussen på Teglgårds Plads ved Nordkraft fra kl.10-16 fredag 15. juni. Lørdag 16. juni kl. 13-16 slutter Pulsevent og Aalborg Kommune kampagnen af med et stort Far & Søn arrangement i DGI Nordkraft, hvor 80 fædre og sønner får mulighed for at prøve Parkour, Battle, kampsport og Puls bold.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.