Helt tilfreds og hal fuldendt

Når Beredskabscheferne holder årsmøde fra 26. august, skal den nye hal ved Arena Nord stå færdig

Den nye hal mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen står snart klar. Foyeren er blevet ført med bygningen rundt og en ny indgang kommer til at ligge tæt på den nye hal.Foto: Peter Broen

Den nye hal mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen står snart klar. Foyeren er blevet ført med bygningen rundt og en ny indgang kommer til at ligge tæt på den nye hal.Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:20.000 kubikmeter. Så meget jord er blevet kørt væk i forbindelse med byggeriet af den nye hal ved Arena Nord.

Jorden blev fjernet, så den nye hal kunne bygges i samme niveau som det resterende. Samtidigt er lobbyen bygget med rundt og en ekstra indgang bliver lavet tæt på den nye hal og med en direkte gennemgang fra den gamle arena til den nye.

- Det betyder, at vi kan holde alt på det samme gulvniveau. Det er både praktisk i dagligdagen og det betyder, at man vil opleve det som en helhed, selvom det samlede gulvareal bliver på 15.000 kvadratmeter. Selv under store konferencer eller stævner, fortæller Arena Nords direktør, Per Malmberg.

Alt under ét tag

Det ny byggeri tegner sig for 3300 kvadratmeter.

- Vi har fået det optimale projekt i forhold til økonomien. Vi har fået det, som vi ville have det, og skolen får opfyldt deres behov.

- Skolen har fuld råderet over hallen fra klokken 7 til 17 på hverdage. Samtidig giver det os mulighed for at samle nogle større arrangementer. Eksempelvis vil vi under Rødspætte Cup have to ekstra håndboldbaner til rådighed.

I begyndelsen af september flytter helsecentret ud og efterlader dermed førstesalen i lobbyen som rent konferencerum.

Lad kreativiteten blomstre

Helsecentret flytter ud i enden af den nye hal og får egen indgang.

- Det bliver godt at få adskilt de forskellige dele. Selvom det har været med til at skabe liv i lobbyen, vil det stadig være en fordel både for centret og for konferencedelen.

Hvad den ekstra hal ellers vil give af fordele, vil tiden i høj grad være med til at vise, mener direktøren.

- Oftest er det sådan, at kreativiteten og ideerne genereres, når mulighederne er til stede. Jeg er sikker på, at alle de dygtige medarbejdere, vi har her, vil komme på mange nye tiltag, slutter Per Malmberg.

Hallen bliver taget i brug første gang når beredskabscheferne holder årsmøde 26. august. Om mandagen, 31. august, er det så Nordstjerneskolens tur til at tage de nye faciliteter i brug.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.