Helt vildt i Præstbro

Berømt storvildtjæger fortæller om sit jagtliv

Freddy Wulff - med nedlagt bytte. Privatfoto.

Freddy Wulff - med nedlagt bytte. Privatfoto.

SÆBY:Præstbro Jagtforening får besøg af storvildtjægeren Freddy Wulff og det betyder, at han kommer til Sæby og giver et spændende foredrag om sit vilde og professionelle jagtliv.

Wulff er siges at være Danmarks svar på Indiana Jones eller Crocodile Dundee. Wulff er en vaskeægte eventyrer, der oplevet det vildeste vilde.

I Sæby vil han fortælle om årene som professionel jæger - en blanding af jagtfortællinger, action, spænding og unikke naturoplevelser. Han startede med at jage ryper på Grønland, og han fortsatte på New Zealand med at jage vildsvin med kniv. Han har også prøvet at jage fra helikopter med automatvåben, samt jage thar og gemser i ufremkommelige bjergområder. Alene i Australien nåede han at skyde 139 vandbøfler - på en måned.

Freddy Wulff formår at gøre historierne så levende, at du kan føle sveden på panden, duften af mudder i og næsten se dyret for sig - for enden af riflen. Publikum vil få at høre om jagten, men også om dyrene og hvordan jægeren lærer deres vaner og kan spore dem - på selv de mindste tegn.

Samtidig viser Wulff billeder fra nogle af verdens unikke jagtrevirer.

Til dagligt han i Spanien, men opholder sig en stor del af tiden i New Zealand og Asien.

Mød storvildtjægeren i Manegen i Sæby fredag 13. februar kl. 19

Billetter kan købes tlf. 72 24 66 88 eller 61 67 02 21.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden