Helte indtog Hjørring

Open by Night i Hjørring bød på show med Spiderman og Clemens

Birgit Eriksen
Open by Night i Hjørring Foto: Bente Poder
Hjørring 1. april 2016 19:15 - Opdateret 1. april 2016 21:48

HJØRRING: Ironman, Spiderman, Hulk og deres superhelte-kollegaer trak fuldt hus i Metropol Shoppingcenter til Open by Night i Hjørring.

Hver en stå - og siddeplads var optaget på centertorvet, og en del forældre i de bagerste rækker sikrede børnene et glimt af superheltene ved at løfte dem op på skuldrene. Superheltene spillede med musklerne, og de fik publikums fulde opbakning til alle indslag - inklusiv at synge Lille Peter Edderkop.

For de mest tålmodige børn var der efterfølgende mulighed for at blive fotograferet sammen med heltene.

På den store scene på Springvandspladsen åbnede Clemens aftenens musikalske underholdning med sit rap-show, der i øvrigt også var fyldt med power.

Rundt omkring i byens gader sørger forretningerne for at bidrage til den gode stemning med blandt andet balloner, forårsbryg, candyfloss, kaffe - og gode tilbud - til byens mange gæster.

Kort før lukketid kunne en glad handelschef, Lotte Hedegaard, glæde sig over en vellykket aften.

- De butikker, jeg har snakket med, har solgt mere end sidste år. Også selvom de ikke har givet rabatter. Det har været en rigtig god aften.

- Der har været masser af mennesker i gaderne og i butikkerne - og der var stadig, masser af mennesker sidst på aftenen, og de havde indkøbsposer med hjem, tilføjede Lotte Hedegaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...