Helten Frederik Andersen hylder sit unikke hold

Anaheims danske keeper Frederik Andersen er begejstret for arbejdsmoralen på holdet, som sikrer vigtige sejre.

Calgary Flames' Dennis Widemans forsøg blokeres af Frederik Andersen, søndag aften i Anaheim. Foto: Jae C. Hong/AP/POLFOTO

Calgary Flames' Dennis Widemans forsøg blokeres af Frederik Andersen, søndag aften i Anaheim. Foto: Jae C. Hong/AP/POLFOTO

Anaheim Ducks spillede sig natten til mandag foran 2-0 i slutspilsserien i NHL mod Calgary Flames, selvom holdet ikke spillede nogen stor kamp.

Sejren på 3-0 i kamp to blev ikke mindst sikret af danske Frederik Andersen, som præsterede 30 redninger på lige så mange forsøg i Anaheim-målet, men han mener, at det er helheden på holdet, som er den største styrke.

- Jeg synes, vi er et virkelig godt hold, og vi kæmper hårdt for hinanden, siger Frederik Andersen til nhl.com.

Selv på en aften som i dag, hvor vi ikke scorede så meget, som vi ønskede, pressede vi dem hårdt konstant, især i første periode. Det er der ikke mange hold, som kan, siger den danske målmand.

Han blev kåret til kampens bedste spiller efter den fejlfrie præstation, og Anaheim ligner et bedre og bedre bud på en potentiel Stanley Cup-vinder.

Anaheim Ducks bankede i første slutspilsrunde Winnipeg Jets med 4-0 i kampe, og foreløbig har holdet fra Californien nu nedlagt Calgary Flames i de to første møder i anden runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.