Hemmeligt hvor kremeret Prince nu hviler

Uvist hvorfor han døde - og hemmeligt hvor han sidste hvilested er

Gæster ved en mindeceremoni for det afdøde popikon Prince. Derefter blev liget af Prince kremeret et hemmeligt sted i USA. Foto: Mark Ralston/Scanpix
USA 24. april 2016 11:32 - Opdateret 24. april 2016 18:44

USA: Det amerikanske popikon Prince, der døde torsdag, er blevet kremeret, og hans nærmeste familie og venner holdt lørdag en privat mindehøjtidelighed til ære for manden bag sange som ”Purple Rain”, ”When Doves Cry” og ”Kiss”.

Højtideligheden blev holdt i den afdøde verdensstjernes hjem i Minneapolis ifølge Anna Meacham, der arbejdede for Prince.

Sidste hvilested skal forblive privat

Blandt andet Princes søster, Tyka Nelson, hans tidligere bassist Larry Graham og modellen Damaris Lewis deltog i lørdagens ceremoni.

- Princes jordiske rester er blevet kremeret, og hans sidste hvilested vil forblive privat. Vi beder om jeres velsignelser og bønner for hans familie og nære venner i denne tid, siger Anna Meacham i en meddelelse.

Det tilføjes, at der på et senere tidspunkt vil blive holdt en ”musikalsk hyldest” for Princes liv.

Døde han af en overdosis?

Det er stadig uvist, hvorfor Prince Rogers Nelson torsdag blev fundet død i sit hjem i en alder af 57 år. Hans lig er blevet obduceret, men det kan tage uger, før der kommer svar på, hvad den præcise dødsårsag var.

Men Hollywood-mediet TMZ, som var det første til at rapportere nyheden om hans død, citerede fredag flere unavngivne kilder for at sige, at Prince havde taget en overdosis Percocet, som er et stærkt smertestillende lægemiddel.

Privatfly nødlandede

Ifølge TMZ var han blevet behandlet for en overdosis af lægemidlet en uge før sin død.

Det var angiveligt sket efter en koncert i Georgia. Hans privatfly landede i Moline i Illinois, så han kunne komme på hospitalet. Det forlød på det tidspunkt, at det var fordi, Prince led af en hårdnakket influenza.

Her gav lægerne ham en indsprøjtning, der skulle modvirke effekterne af en overdosis, skrev TMZ.

Prince har igennem sin karriere gjort en dyd ud af at leve sundt og holde sig fra hårde stoffer, og hvad der ellers ofte sættes i forbindelse med et liv som verdenskendt kunstner.

/ritzau/Reuters

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...