Henrik Toft: Vi skal slå Aalborg

HSV Hamburg er kommet til Nordjylland med én mission

Henrik Toft - her i landsholdstrøjen - forventer at forlade Aalborg med en sejr. Arkivfoto: Claus Søndberg

Henrik Toft - her i landsholdstrøjen - forventer at forlade Aalborg med en sejr. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Ved 18-tiden lørdag aften rullede HSV Hamburgs spillerbus ind i Aalborg, hvor de regerende tyske Champions League-mestre søndag møder Aalborg Håndbolds danske mestre i den fornemste europæiske turnering.

Med på det tyske hold er tre danskere - blandt andre den tidligere Aalborg-spiller Henrik Toft Hansen, der ikke lægger skjul på, at Hamburg forventer en sejr.

- Vi jagter gruppesejren, og det forventer jeg bliver et tæt kapløb med Flensburg-Handewitt. Derfor har vi ikke råd til at sætte point til i Gigantium, fastslår Henrik Toft.

Han har noteret sig, at Aalborg Håndbold er hård ramt af skader inden søndagens duel i Gigantium.

- Men jeg er nu sikker på, at de nok skal bide fra sig foran 4000 tilskuere, og de har jo klaret sig flot i Champions League indtil videre med sejr over Rioja og et knebent nederlag til Flensburg. Derfor tror jeg også, at de kan snuppe tredjepladsen i puljen, pointerer stregspilleren.

Han føler sig dog ret sikker på, at HSV - som søndagens kamp skrider frem - vil kunne afvise Aalborg på grund af den brede tyske trup.

- Vi har rigtig mange meget kvalificerede spillere, så vi har kræfterne til at køre et højt tempo i 60 minutter og sætte Aalborg af på vores kontrafase, lyder gameplanen fra Henrik Toft Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.