Her blev Jesus født

Jul i Utzon Center byder på et imponerende landskab af bibelhistorie og folkeliv

Udstillingsleder Henrik Godsk og flere ansatte og hjælpere har knoklet en lille uges tid for at skabe illusionen med 300 små terrakottafigurer. De ejes af lektor Kirsten Hørby, som var idekvinde til julekrybben og igennem 50 år har hjembragt figurer fra Italien. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Udstillingsleder Henrik Godsk og flere ansatte og hjælpere har knoklet en lille uges tid for at skabe illusionen med 300 små terrakottafigurer. De ejes af lektor Kirsten Hørby, som var idekvinde til julekrybben og igennem 50 år har hjembragt figurer fra Italien. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Mange fylder en vindueskarm med vat og skaber illusionen om et vinterlandskab, men det blegner i sammenligning med det sceneri, som Utzon Center i Aalborg stiller an med i december.

Det helt store bord er fundet frem for at kunne præsentere Skandinaviens største julesceneri. På 15-16 kvadratmeter vises et stykke bibelhistorie i miniformat med stalden og Jesusbarnets krybbe i Bethlehem som omdrejningspunkt.

Over 300 terrakottafigurer levendegør sceneriet, som det har taget en lille uges tid at bygge op. Julekrybben kan ses i hele december.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.