Her bliver boligen solgt hurtigst

Se, hvor i Jylland du kommer hurtigst af med din lejlighed

Aalborg Beddingen. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Aalborg Beddingen. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

NORDJYLLAND: 114 dage. Så lang tid tager det gennemsnitligt at sælge en ejerlejlighed i Aalborg. Det viser en opgørelse, som boligsiden Boliga.dk har lavet på baggrund af tal fra de første tre måneder af 2015. Dermed har Aalborg de hurtigst sælgende lejligheder udenfor hovedstadsområdet.

Slår Aarhus i spurten

Mens Aalborg langt fra kan måle sig med Brønshøj, der topper listen på landsplan med en salgstid på 65 dage, så tager byen førstepladsen i Jylland ved at slå Aarhus med ni dage. Sidst i ræset af byer udenfor Sjælland kommer Odense med en gennemsnitlig salgstid på 159 dage.

Kun postnumre, hvor der er solgt minimum 20 boliger i årets første tre måneder, er med i opgørelsen.

Hjørring med på villamarkedet

Når det kommer til markedet for villaer og rækkehuse sælger boligerne til gengæld hurtigere i Odense end i Aalborg. Her vinder fynboerne med 141 dage mod Aalborgs 147. Igen toppes listen af sjællandske byer.

Og så har Hjørring, som eneste nordjyske by udover Aalborg, haft nok gang i boligsalget til at komme med i statistikken.

Slår Viborg

I Hjørring tager det gennemsnitligt 193 dage at sælge sin villa. Dermed tager det kortere tid at sælge villaer i Hjørring end i eksempelvis Vejle eller Viborg.

Du kan se hele listen for ejerlejligheder HER.
Og listen for villa og rækkehuse HER.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.