Her er Årets Sportsnavn 2013

Anders Golding modtog onsdag eftermiddag prisen i Gigantium

Anders Goldingbliver interviewet af værterne på ANRs radioprogram Anne og de herreløse hunde - Anne Kejser til venstre og Niels Skovmand til højre. Foto: Grete Dahl

Anders Goldingbliver interviewet af værterne på ANRs radioprogram Anne og de herreløse hunde - Anne Kejser til venstre og Niels Skovmand til højre. Foto: Grete Dahl

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:28-årige Anders Golding fra Moseby blev onsdag eftermiddag kåret til Årets Sportsnavn 2013 i forbindelse med uddelingen af Den NORDJYSKE Idrætspris.

Skytten blev hædret for sin sølvmedalje ved sommerens OL i London. De øvrige nominerede var OL-deltageren Carina Rosenvinge Christiansen og de nykårede DM-søvvindere fra Frederikshavn White Hawks. Begrundelsen lød således:

- Dommerkomitéen hverken kunne eller ville komme uden om den 28-årige skytte fra Moseby, der de seneste år har boet i Oslo for at få optimale træningsforhold. Han har dog fortsat repræsenteret sin nordjyske klub, Jetsmark Sogns Jagtforening, der har hjemmebane i Pandrup, og Anders Golding er så meget nordjyde – fortæller folk, der var til stede ved OL – at de danske journalister var væsentligt mere oppe at ringe over hans sølvmedalje – end han selv var. Det var måse også denne ro, der har gjort ham i stand til at præstere på det høje niveau. Anders Golding sagde i efteråret, at han vil indstille karrieren, men kan denne hæder få ham til at ombestemme sig, så kikker vi med igen ved OL i Rio i 2016.

I efteråret offentliggjorde Anders Golding, at det var slut med konkurrenceskydning for hans vedkommende. Den beslutning fastholdte han ved onsdagens prisoverrækkelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: 37-årig søgte efter porno med unge kvinder
Luk